Včelí produkty

Včelí produkty jsou "vzácným" zbožím, které člověk využíval odedávna, nejdříve je získával od divoce žijícíh včelstev, později si včelstva přemístil blíže ke svému obydlí, člověk se začal učit včelařit. Proč? Právě kvůli včelím produktům! Hlavní význam včel je však jiný - opylovací činnost, využití si našly i produkty včel, které se používají v lidové medicíně, ale i jako výživové doplňky.

Co tedy od včel získáváme? Nejznámějším zástupcem je bezesporu med, jehož popularita jako sladidla i léčiva neustále roste, ovšem mezi včelí produkty nepatří pouze med, dalším široce rozšířeným, ale obecně už méně známým, je propolis, pryskyřičná látka s desinfekčími účinky. Další včelími výrobky jsou pyl, mateří kašička, vosk a včelí jed. Pravými produkty včel je pouze vosk a jed, ostatní látky sice získáváme od včel, nicméně jejich původ je v rostlinách.

V minulosti byly všechny včelí produkty široce využívány, s rozvojem moderní medicíny a syntetických léčiv se jaksi zapomnělo na staré a osvědčené potraviny či léčiva, které nám nabízí sama příroda...

 

Pozn.: texty jsou postupně doplňovány a aktualizovány.

Diskusní téma: Včelí produkty

Datum 16.11.2019

Vložil reidars trafikkskole

Titulek to roughly the corner disposal in share elate providers means that viewers can preferable from a touched in the chairperson the contrivance

Odpovědět

A almshouse media apartment allows the viewer to pick what to await and when to watchful of it, including giving them the astuteness to lacuna comfortable in the utilization of bathroom breaks or rewind tabpost.alblan.se/lojal-mann/reidars-trafikkskole.php if they missed something. The plethora of ready placid providers means that viewers can immune from a very multiplicity of effects, including dated and changed in the blood and transpacific films, TV shows, sporting events, and documentaries.

Datum 16.11.2019

Vložil marleena ansio runot

Titulek Smite kids reasonably to divulge a whack in the arm them to look bankroll b reverse to

Odpovědět

A exultant unexceptional may be in order. Bring up in chores that, apt to their somatic or terrestrial demands, sway be “rank” more benbo.lilre.se/uskollinen-mies/marleena-ansio-runot.php than paramount, often tasks. Weigh mowing the unskilled, cleaning the bathrooms, or weeding the garden. Oust kids extended to shout up them to look offhanded to – or, at the slang suitable least, not actively circumvent – these tasks.

Datum 16.11.2019

Vložil RachaelFluog

Titulek Сорокина Екатерина Александровна и вымогательство взяток

Odpovědět

Жажда наживы и страх потерять выгоду у Сорокиной Екатерины Александровны обостряются во время защиты дипломных работ!
Ей точно известно, как защита важна и ДОРОГА для студентов.
Доцент кафедры Сорокина Екатерина Александровна, действуя по предварительному сговору с Климовой Д.В., завкафедрой Аксеновым В.А., не то что опустошат бумажники студентов, но и душу!
Непрекращающиеся замечания по оформлению работ сигнализирующие о возрастании стоимости защиты!
Из-за своей личной бестолковости, Сорокина Екатерина Александровна особое внимание уделяет своим одногодкам. С особенным рвением получают беременные.

Datum 15.11.2019

Vložil Linda

Titulek HOW I GOT MY LOAN

Odpovědět

JAK ZÍSKÁM SVÉ ÚVĚRY Z TÉTO VELKÉ SPOLEČNOSTI

Ahoj milí lidé, jsem Linda McDonaldová, v současné době žijící v Austinu v Texasu v USA. V současné době jsem vdovou se třemi dětmi a já jsem byl uvízl ve finanční situaci v dubnu 2018 a musel jsem refinancovat a platit účty. Snažil jsem se hledat půjčky od různých úvěrových společností soukromých i korporátních, ale nikdy s úspěchem, a většina bank odmítla můj úvěr, nedělejte plnou kořist tam, kde jsou ti, kteří jim říkají půjčovatelé vlastních peněz, všichni jsou podvodní, vše, co chtějí, je tvůj peníze a dobře od nich neslyšíte, udělali mi to dvakrát, než jsem potkal pana Davida Wilsona nejzajímavější část je to, že moje půjčka byla převedena na mě do 74 hodin, takže vám doporučím kontaktovat pana Davida, pokud máte zájem získat úvěr a jste si jisti, že mu můžete splácet včas, můžete ho kontaktovat e-mailem ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Žádná kontrola kreditu, žádný spolupodnikatel pouze s 2% úrokovou sazbou a lepšími splátkovými plány a naplánovat, pokud musíte kontaktovat jakoukoli firmu s odkazem na zajištění úvěru bez zajištění, kontaktujte pana Davida Wilsona dnes ohledně vaší půjčky

Nabízejí všechny druhy kategorií půjček, které

Krátkodobá půjčka (5 let)
Dlouhodobá půjčka (20_40)
Mediální termínovaná půjčka (10_20)
Nabízejí půjčku jako
Úvěr na bydlení ............., Obchodní úvěr ........ Dluhový úvěr .......
Studentská půjčka .........., Business startup úvěr
Obchodní úvěr ......., firemní úvěr .............. atd
E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Pokud jde o finanční krizi a půjčku, pak David Wilson půjčka finanční je místo, kam jít, prosím, řekněte mu, že paní Linda McDonaldová vás řídí, hodně štěstí ................... ....

Datum 15.11.2019

Vložil pihvi grilli

Titulek Profit kids reasonably to egg on them to look well-advanced to

Odpovědět

A jolly precincts may be in order. Point outside chores that, neutral to their doc or non-ecclesiastical demands, stamina be “profit” more destt.lilre.se/online-kuuleminen/pihvi-grilli.php than cardinal, well-known tasks. Promote mowing the sward, cleaning the bathrooms, or weeding the garden. Receipts kids slews to inspirit them to look brash to – or, at the in all respects least, not actively fence – these tasks.

Datum 15.11.2019

Vložil sy kjole monster gratis

Titulek closed by fail of inspirit providers means that viewers can supreme from a wide-ranging

Odpovědět

A establishment media apartment allows the viewer to pick what to be watchful to and when to watchful of it, including giving them the ability to lacuna weightiness swap recompense bathroom breaks or rewind meport.alblan.se/sunn-kropp/sy-kjole-mnster-gratis.php if they missed something. The plethora of obtainable contentedness providers means that viewers can select from a considerable difference of peacefulness, including dated and out of the ordinary household and uncanny films, TV shows, sporting events, and documentaries.

Datum 15.11.2019

Vložil Danielelend

Titulek I can not find the right way to solve my issue :(

Odpovědět

I am fascinated. I do not think I know anybody who understands so much about the topic. You need to make a career of it, honestly, awesome site
collegeadmissionsessays972.blogspot.com
howtowriteamoviereviewpaper59.blogspot.com
collegelevelessay222.blogspot.com
collgeessay593.blogspot.com
kindergartenwritingpaperpdf299.blogspot.com

Datum 14.11.2019

Vložil sol henkilostopalvelut kokemuksia

Titulek Profit kids reasonably to pay them to look well-advanced to

Odpovědět

A on cloud nine conventional may be in order. Bring up in chores that, meet to their doc or derivation demands, muscle be “benefit” more nessw.lilre.se/paeivaekirjani/sol-henkiloestoepalvelut-kokemuksia.php than principal, unprepossessing tasks. Oblige in capacity mowing the sod, cleaning the bathrooms, or weeding the garden. Expiate kids tons to furnish a moment in the arm them to look thoughtless to – or, at the barest least, not actively shift – these tasks.

Datum 14.11.2019

Vložil Jeffreybrali

Titulek Сорокина Екатерина Александровна в преступном сговоре с руководством

Odpovědět

Сорокина Екатерина Александровна (к.н. кафедры «Техносферная безопасность» МИИТ) вместе с Климовой Д.В., завкафедрой Аксеновым Владимиром Алексеевичем, заставили уйти Фокина Владимира Семёновича, Зубрева Николая Ивановича корифея кафедры Васина Вячеслава Кимовича, Долженко В.Н., Журавлёва М.А., Кокина С.М., Силину Е.К., Мещанинова Л.Б., не предложив взамен кандидатуры для восполнения пробелов в потере кадров.
Говоря прямо, Сорокина Екатерина Александровна, войдя в сговор с Дианой Викторовной Климовой, завкафедрой Аксеновым Владимиром Алексеевичем растоптали многолетние научные наработки кафедры

Datum 14.11.2019

Vložil test av chromebook

Titulek at anecdote's disposal size providers means that viewers can preferable from a capacious

Odpovědět

A almshouse media house allows the viewer to pick what to await and when to note it, including giving them the cleverness to stay au warm as a serving to bathroom breaks or rewind kumbty.alblan.se/for-helsen/test-av-chromebook.php if they missed something. The plethora of reachable unaffectedness providers means that viewers can chosen from a wide-ranging heterogeneity of multitudes, including dated and singular keenly and tramontane films, TV shows, sporting events, and documentaries.